Ferrari

Al sinds 1978 is Lozeman Import de exclusieve importeur van Ferrari in Nederland en sinds enkele jaren ook voor België, Luxemburg en Duitsland (Nordrhein-Westfalen, Niedersachsen, Bremen, Hamburg, Schleswig-Holstein).

Het Italiaanse merk Ferrari introduceerde haar eerste tweewielige tractor in 1957, het werd direct een succes. Het assortiment werd al snel uitgebreid met compacte vierwielige kniktractoren en Ferrari groeide uit tot een wereldmerk. Sinds 1988 is Ferrari onderdeel van de BCS groep dat drie productielocaties in Italië heeft.

De tweewielige tractoren zijn compact en gemakkelijk in gebruik. Er is een breed assortiment aanbouwwerktuigen verkrijgbaar, zoals frezen, rotorkopeggen, overtopfrezen, graszaaimachines, verticuteermachines, maaiers en vegers. Kortom, veelzijdig inzetbaar voor zowel particulier als professional.

De vierwielige compact-tractoren zijn verkrijgbaar in diverse modellen in een range van 25 tot 98 pk. Ook deze tractoren zijn eenvoudig te combineren met aanbouwwerktuigen.

65 jaar ervaring

Ervaren importeur van professionele tractoren en tuinmachines

Exclusieve merken

Importeur van toonaangevende merken in de groenbranche

Breed dealernetwerk

Met ruim 200 dealers in Nederland, Duitsland en België is er altijd één in de buurt

Exclusief Dealerportaal

Met uw dealeraccount heeft u toegang tot prijslijsten, tools en promotiemateriaal