Ferrari

Al sinds 1978 is Lozeman Import de exclusieve importeur van Ferrari in Nederland en sinds enkele jaren ook voor België, Luxemburg en Duitsland (Nordrhein-Westfalen, Niedersachsen, Bremen, Hamburg, Schleswig-Holstein).

Het Italiaanse merk Ferrari introduceerde haar eerste tweewielige tractor in 1957, het werd direct een succes. Het assortiment werd al snel uitgebreid met compacte vierwielige kniktractoren en Ferrari groeide uit tot een wereldmerk. Sinds 1988 is Ferrari onderdeel van de BCS groep dat drie productielocaties in Italië heeft.

De tweewielige tractoren zijn compact en gemakkelijk in gebruik. Er is een breed assortiment aanbouwwerktuigen verkrijgbaar, zoals frezen, rotorkopeggen, overtopfrezen, graszaaimachines, verticuteermachines, maaiers en vegers. Kortom, veelzijdig inzetbaar voor zowel particulier als professional.

De vierwielige compact-tractoren zijn verkrijgbaar in diverse modellen in een range van 25 tot 98 pk. Ook deze tractoren zijn eenvoudig te combineren met aanbouwwerktuigen.

Voordelen van Ferrari

  • Betrouwbare tractoren van hoogwaardige kwaliteit.
  • Zeer uitgebreid assortiment, voor elke gebruiker is een passende oplossing.
  • Te combineren met een groot aantal aanbouwwerktuigen.
  • Gemakkelijk te bedienen.
  • Compact en wendbaar.