Gianni Ferrari

Sinds 1990 is Lozeman Import de exclusieve importeur van Gianni Ferrari in Nederland en Duitsland (Nordrhein-Westfalen, Niedersachsen, Schleswig-Holstein en Mecklenburg-Vorpommern).

Het merk Gianni Ferrari heeft een rijke historie en heeft zich sinds de jaren ’80 gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van professionele maaimachines. Gianni Ferrari bracht als eerste een frontmaaier met directe grasopvang op de Europese markt en nog altijd staat innovatie hoog in het vaandel. De maaimachines staan bekend om hun hoogwaardige kwaliteit en handige opvangsysteem.

Het assortiment van Gianni Ferrari bestaat uit grasmaaiers met een middenonder- of frontmaaidek en enkele turboloaders. De modellen zijn verkrijgbaar met benzine- of dieselmotor in een range van 15 tot 50 pk. In 2019 zijn er ook twee elektrische maaiers aan het assortiment toegevoegd.

Voordelen van Gianni Ferrari

  • Innovatief merk dat altijd voorop loopt qua techniek.
  • Uitgebreid assortiment middenmaaiers en frontmaaiers voor elk type gebruiker.
  • Door de grote opvangbak en krachtig afzuigsysteem wordt gemaaid gras, blad en afval direct opgeruimd. Ideaal voor campings, sportvelden en andere recreatieterreinen.
  • Diverse maaidekken van hoogwaardige kwaliteit.
  • Blijft comfortabel, ook bij langdurig maaien.

Een greep uit het assortiment van Gianni Ferrari