Disclaimer

Sinds 2018 is Lozeman Import de exclusieve importeur van Branson voor de Nederlandse markt. Op dit moment zijn er ca. 20 Branson dealers in Nederland.

Al sinds 1978 is Lozeman Import de exclusieve importeur van Ferrari in Nederland en sinds enkele jaren ook voor België, Luxemburg en Duitsland (Nordrhein-Westfalen, Niedersachsen, Bremen, Hamburg, Schleswig-Holstein).

Sinds 1990 is Lozeman Import de exclusieve importeur van Gianni Ferrari in Nederland en Duitsland (Nordrhein-Westfalen, Niedersachsen, Schleswig-Holstein en Mecklenburg-Vorpommern).

In 2014 is Lozeman Import de exclusieve importeur geworden van het merk Grasshopper in Nederland, België en Luxemburg. Sinds 2019 is Lozeman Import ook voor heel Duitsland de importeur. Op dit moment zijn er ca. 55 dealers in deze landen.

In 2015 is Lozeman Import gestart met het importeren van aanbouwwerktuigen onder de merknaam Loma. Lozeman Import is de exclusieve importeur voor heel Europa. Op dit moment zijn er ca. 50 dealers in Nederland, België en Duitsland.

Al vanaf 1992 is Lozeman Import de exclusieve importeur van de Orec ruwterreinmaaiers in Nederland. Sinds 2021 is Lozeman ook Orec importeur voor België.