Overige merken

Onze hoofdmerken Lozeman Import is de importeur van diverse merken. Ontdek onze hoofdmerken:

Barbieri

Het Italiaanse Barbieri is van oorsprong fabrikant van tweewielige tractoren en maaimachines. Het bedrijf zoekt altijd naar noviteiten om het productassortiment door te blijven ontwikkelen. Enige tijd geleden heeft Barbieri een radiografisch bestuurbare maairobot op de markt gebracht, de X-Rot, waarvan Lozeman de importeur voor Nederland is geworden. Deze maaier is bijzonder sterk en geschikt voor het maaien van steile hellingen (tot 45 graden) en moeilijk bereikbaar terrein.
Website Barbieri

Del Morino

Al ruim 130 jaar is Del Morino producent van een groot aanbod aanbouwwerktuigen voor het bewerken van land en tuin. Het bedrijf is gevestigd in Italië en distribueert haar producten, met de kenmerkende rode kleur, naar 40 landen. Het assortiment bestaat o.a. uit frezen, klepelmaaiers, cirkelmaaiers, ploegen, grondbakken, graszaaimachines, houtversnipperaars, sneeuwschuiven en graafkranen.
Website Del Morino

Rondini

Het bedrijf Rondini maakt strooiers voor het strooien van bijvoorbeeld kunstmest of zout. De strooiers zijn in diverse modellen verkrijgbaar, van 42 liter tot 800 liter, en zijn geschikt voor gebruik achter een zitmaaier, tweewielige tuintractor of compact-tractor.
Website Rondini