Overige merken

Onze hoofdmerken Lozeman Import is de importeur van diverse merken. Ontdek onze hoofdmerken:

Barbieri

Het Italiaanse Barbieri is van oorsprong fabrikant van tweewielige tractoren en maaimachines. Het bedrijf zoekt altijd naar noviteiten om het productassortiment door te blijven ontwikkelen. Enige tijd geleden heeft Barbieri een radiografisch bestuurbare maairobot op de markt gebracht, de X-Rot, waarvan Lozeman de importeur voor Nederland is geworden. Deze maaier is bijzonder sterk en geschikt voor het maaien van steile hellingen (tot 45 graden) en moeilijk bereikbaar terrein.
Website Barbieri

Caravaggi

Caravaggi is voornamelijk bekend om hun hoge kwaliteit houtversnipperaars en hakselaars. Daarnaast heeft het bedrijf ook composteermachines, verticuteermachines en een boomstronkenfrees in het assortiment. De werktuigen worden in de eigen fabriek van Caravaggi in Italië ontwikkeld en geproduceerd.
Website Caravaggi

Del Morino

Al ruim 130 jaar is Del Morino producent van een groot aanbod aanbouwwerktuigen voor het bewerken van land en tuin. Het bedrijf is gevestigd in Italië en distribueert haar producten, met de kenmerkende rode kleur, naar 40 landen. Het assortiment bestaat o.a. uit frezen, klepelmaaiers, cirkelmaaiers, ploegen, grondbakken, graszaaimachines, houtversnipperaars, sneeuwschuiven en graafkranen.
Website Del Morino

Ideal

Ideal is producent van machines voor gewasbescherming. Dit familiebedrijf heeft zich sinds 1947 gespecialiseerd in gewasbeschermingsmachines voor bijvoorbeeld wijngaarden, boomgaarden en kwekerijen. Het uitgebreide assortiment bestaat uit mobiele sprayers met een tank waarin het water en chemie vermengd wordt. Doormiddel van een ventilator, sproeisysteem of vernevelaar wordt het gewas al rijdend behandeld.
Website Ideal

Intermac

De werktuigen van het merk Intermac zorgen voor een opgeruimd straatbeeld Het bedrijf maakt bladblazers, gras- en bladzuigers en vegers met opvangbak voor achter (compact)tractoren. De producten worden gebruikt door professionals in groenonderhoud.
Website Intermac

Rinieri

Het bedrijf Rinieri heeft een rijke historie in de productie van landbouwmachines sinds haar oprichting in 1944. Vanaf 2000 heeft het bedrijf zich gespecialiseerd in werktuigen voor wijngaarden en boomgaarden. De range van ca. 70 verschillende machines bevat onder andere maaiarmen, klepelmaaiers, trimmers, heggenscharen, onkruidborstels, ploegen en eggen, allen bijzonder geschikt voor kwekerijen, wijn- en boomgaarden.
Website Rinieri

Rondini

Het bedrijf Rondini maakt strooiers voor het strooien van bijvoorbeeld kunstmest of zout. De strooiers zijn in diverse modellen verkrijgbaar, van 42 liter tot 800 liter, en zijn geschikt voor gebruik achter een zitmaaier, tweewielige tuintractor of compact-tractor.
Website Rondini

Trer

De producten van het merk Trer worden gemaakt door R2 in Italië. Het productgamma van Trer bestaat uit aanbouwwerktuigen zoals rotorkopeggen, overtopfrezen, gras(door)zaaimachines en aandrukrollen. De Trer werktuigen zijn uitstekend te monteren op tweewielige tuintractoren of vierwielige compact-tractoren.
Website Trer

Onze hoofdmerken

Lozeman Import is de importeur van diverse merken. Ontdek onze hoofdmerken:

Al sinds 1978 is Lozeman Import de exclusieve importeur van Ferrari in Nederland en sinds enkele jaren ook voor België, Luxemburg en Duitsland (Nordrhein-Westfalen, Niedersachsen, Bremen, Hamburg, Schleswig-Holstein).

In 2015 is Lozeman Import gestart met het importeren van aanbouwwerktuigen onder de merknaam Loma. Lozeman Import is de exclusieve importeur voor heel Europa. Op dit moment zijn er ca. 50 dealers in Nederland, België en Duitsland.

Je hebt niet het recht om deze inhoud te bekijken. Meld je aan als dealer om toegang te krijgen tot prijslijsten, tools en promotie materiaal.

Sinds 1990 is Lozeman Import de exclusieve importeur van Gianni Ferrari in Nederland en Duitsland (Nordrhein-Westfalen, Niedersachsen, Schleswig-Holstein en Mecklenburg-Vorpommern).

In 2014 is Lozeman Import de exclusieve importeur geworden van het merk Grasshopper in Nederland, België en Luxemburg. Sinds 2019 is Lozeman Import ook voor heel Duitsland de importeur. Op dit moment zijn er ca. 55 dealers in deze landen.

Al vanaf 1992 is Lozeman Import de exclusieve importeur van de Orec ruwterreinmaaiers in Nederland. Sinds 2021 is Lozeman ook Orec importeur voor België.