Over ons

Lozeman Import is een echte tuinmachinespecialist. Lozeman Import richt zich op de import, distributie en verkoop van diverse A-merken tuinmachines voor de Nederlandse, Belgische en Duitse markt. Hierbij staan topkwaliteit en een hoge betrouwbaarheid voorop.

Machines voor de groene sector

Elk merk heeft een uitgebreid dealernetwerk. Onze dealers leveren de machines aan eindklanten en voorzien ze van advies en onderhoud. De tuinmachines worden dagelijks gebruikt door hoveniers, groenvoorzieners, recreatiebedrijven, kwekerijen en particulieren.

Lozeman Import is exclusieve importeur van de volgende merken:

Al sinds 1978 is Lozeman Import de exclusieve importeur van Ferrari in Nederland en sinds enkele jaren ook voor België, Luxemburg en Duitsland (Nordrhein-Westfalen, Niedersachsen, Bremen, Hamburg, Schleswig-Holstein).

In 2015 is Lozeman Import gestart met het importeren van aanbouwwerktuigen onder de merknaam Loma. Lozeman Import is de exclusieve importeur voor heel Europa. Op dit moment zijn er ca. 50 dealers in Nederland, België en Duitsland.

Je hebt niet het recht om deze inhoud te bekijken. Meld je aan als dealer om toegang te krijgen tot prijslijsten, tools en promotie materiaal.

Sinds 1990 is Lozeman Import de exclusieve importeur van Gianni Ferrari in Nederland en Duitsland (Nordrhein-Westfalen, Niedersachsen, Schleswig-Holstein en Mecklenburg-Vorpommern).

In 2014 is Lozeman Import de exclusieve importeur geworden van het merk Grasshopper in Nederland, België en Luxemburg. Sinds 2019 is Lozeman Import ook voor heel Duitsland de importeur. Op dit moment zijn er ca. 55 dealers in deze landen.

Al vanaf 1992 is Lozeman Import de exclusieve importeur van de Orec ruwterreinmaaiers in Nederland. Sinds 2021 is Lozeman ook Orec importeur voor België.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Wij helpen je graag persoonlijk verder.

Contact